Milosavljević: “Sve smo dale svoj maksimum”

468

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija u uzvratnom je susretu u njemačkom Hammu doživjela poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. Njemačka je slavila pred domaćom publikom rezultatom 25:21 (14:9) i tako nakon podjele bodova u Koprivnici i pobjede u Hammu osigurala svoje mjesto na Svjetskoj smotri. 

Valentina Blažević, igračica:
“Naravno da nam je svima žao jer smo se nadale i vjerovale u sebe da mi to možemo i da ćemo ipak ići u Japan, ali tako je kako je. Mislim da smo dobro igrale i da nam je najveći problem bio što nismo iskoristile čiste šuteve i dosta zicera smo promašile, što se na kraju osjetilo. Zadnjih 15 minuta nam je obrana popustila, ali vratarka Tea Pijević na golu nas je držala u dosta situacija. Njihova vratarka je također bila jako dobra, obranila nam je dosta šuteva sa šest metara i mislim da je to na kraju presudilo.”

Dejana Milosavljević, igračica:
“Utakmica je bila jako teška, ali mislim da su sve cure dale svoj maksimum. Ostaje taj neki žal, pokazale smo svima da smo jedna prava ekipa koja je krenula u taj neki novi pothvat, gdje svaki puta kada se okupimo, napredujemo. Ostaje žal jer smo promašile dosta zicera, i da nije bilo tako, možda bi se drugačije odvila utakmica, možda bismo i mi povele pa bi one nas morale stizati i imale bi veću nervozu, ali eto, treba sagledati sa svih strana. Da nam je netko ponudio na početku ove rezultate, mislim da bi ih objeručke prihvatile tako da mislim da trebamo biti na kraju svega zadovoljni.”

Prethodni članakHrvatske rukometašice bez Svjetskog prvenstva
Sljedeći članakKvalifikacije za EURO 2020: sa Švicarskom i Belgijom za prvo mjesto