Potpisan sponzorski Ugovor HRS-a i Hrvatske pošte

837
Paket 24 - Premier Liga - Svečano potpisivanje ugovora - 19.09.2019. Hotel Panorama HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ - HRVATSKA POŠTA

Kao uvertira novoj sezoni muške rukometne lige, Hrvatski rukometni savez (HRS) potpisao je u hotelu Panorama trogodišnji sponzorski Ugovor s Hrvatskom poštom. Ugovor su potpisali predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac i predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo. Istodobno, predstavljena je nova sezona Premijer lige jer su svečanosti prisustvovali predstavnici svih klubova.

Sponzorskim ugovorom između HRS-a i HP-a definirano je da se muška rukometna liga, u sljedeće tri sezone zove Paket 24 Premijer liga.

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza:
„Izuzetno nam je drago da je Hrvatska pošta kao jedna od naših najvećih i najboljih kompanija prepoznala snagu, ugled, moć, ali i potrebu Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatskog rukometa te postala naš sponzor. Mi smo već dvije godine u potrazi za sponzorom lige, jer smo kao što znate najprije obećali klubovima, a ove sezone to i napravili i oslobodili ih kotizacija i članarina. Dolazak Hrvatske pošte kao sponzora Premijer lige, odnosno od danas Paket 24 Premijer lige, sjajno se uklapa u našu želju da ligu u kojoj su ponikli praktički svi velikani hrvatskog rukometa podignemo na još jednu razinu više.“

Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte:
“Dopustite najprije da pojasnim što znači Paket 24. To je naša nova usluga, kojoj je prethodio HP ekspres,  koji ćemo službeno predstaviti u ponedjeljak. Poštanske vrijednosti poput povjerenja, izvrsnosti, jako lijepo se isprepliću s vrijednostima koje nose rukomet i hrvatski rukometaši. Te vrijednosti omogućavaju uspjeh kako tvrtkama, tako i sportašima. Hrvatski rukomet već godinama pokazuje svoju izvrsnost i bilježi sjajne rezultate. To činimo i mi u Hrvatskoj pošti. Zato smo i prihvatili ovu suradnju, uvjereni da će ona trajati i duže od tri godine, i da je ovo, da parafraziram jednu čuvenu izreku „početak jednog divnog prijateljstva“.

I mi se nadamo, jer kao što je rekao jedan kolega Paket 24 Premijer liga je Paket za budućnost. Kroz tu ligu proći će većina mladih koji su hrvatskom rukometu donijeli dvije medalje ovoga ljeta s velikih natjecanja.

Paket 24 Premijer liga počinje sutra susretom Varaždina 1930 i Bjelovara, a nastavlja u subotu ostalim susretima. U izravnom televizijskom prijenosu biti će derbi Dubrava – Sesvete. Bilo je lijepo vidjeti i čuti predstavnike svih klubova kako su se pripremili za početak natjecanja i njihova očekivanja. Ako je dopušteno suditi po njihovim reakcijama čeka nas izuzetno zanimljiva sezona.

 

Prethodni članakPotpisivanje ugovora o suradnji HRS-a i KHF-a
Sljedeći članakPotpisivanje sponzorskog Ugovora s Hrvatskom poštom