EHF EURO 2020: Sportski veleposlanici kod hrvatskog veleposlanika u Austriji

397

Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji Daniel Glunčić priredio je prijem za delegaciju Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatske rukometne reprezentacije, koju je predvodio predsjednik Tomislav Grahovac. Uz direktora svih nacionalnih selekcija Ivicu Udovičića, i pomoćnika izbornika Line Červara Hrvoja Horvata, prijemu su prisustvovali i igrači Marin Šipić, Vlado Matanović i Valentino Ravnić.

Hrvatski veleposlanik čestitao je reprezentaciji na sjajnim igrama i ostvarenim rezultatima, te još jedanput posjetio da su sportaši naši najveći ambasadori.

Zahvaljujući na prijemu predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Tomislav Grahovac, posjetio je da hrvatska rukometna reperezentacija jest jedan od najvrjednijih sportskih proizvoda naše države, i da kada god je to moguće posjećuje hrvatske klubove, misije ili Veleposlanstva. Austrija je nama bila sretna 2010. godine kada smo ovdje igrali finale Europskog prvenstva, a evo sada smo deset godina kasnije stigli do polufinala.

Prethodni članakEHF EURO 2020: Njemačka bolja od Austrije
Sljedeći članakEHF EURO 2020: Poslastica za kraj drugog kruga – Španjolska, branitelj naslova