Paket24 Premijer liga: Što mogu vodeći sastavi napraviti u gostima?

716
HRK Gorica vs RK Varaždin , Paket24 Premijer liga HRS, 4.10. 2020, Gradska sportska dvorana Velika Gorica

Četvrto kolo Paket24 Premijer lige igra se kao i obično u dva dana, odnosno termina. Sve će započeti Gorica i Spačva Vinkovci uz izravni televizijski prijenos na PlanetSportu petak u 20 sati, a završiti preostala četiri para u subotu od 19 sati.

Gorica je doma već prosula jedan bod protiv Varaždina. Ako želi, a želi biti najbolja na kraju prvog dijela natjecanja, onda novu rasprodaju bodova mora zaustaviti. Spačva je pak sasvim neočekivano izgubila doma u poljednjem kolu od Umaga i pokušat će negdje vratiti te bodove. Je li to moguće napraviti u Gorici, teško je reći, ali jedno je sigurno, Vinkovčani će sve napraviti da se Gorica ne prošeta do punog uspjeha.

Sesvete bi trebale imati lak posao s Dubrovnikom. Taj je sastav za sada jedini bez bodova, i jako malom rotacijom, tako da Silvijo Ivandija i njegovi dečki mogu mirno čekati subotnju večer.

Bjelovar će u još jednom izravnom televizijskom prijenosu na PlanetSportu pokušati konačno ostvariti prvu pobjedu ove sezone. Zasigurno im neće biti lako, jer su ostali bez Domagoja Grizelja koji je otišao u Goricu, ali i zbog nešto skromnijeg rostera ostatka ekipe. Poreč je s druge strane sve bolji i bolji kako sezone odmiče i ne bi bilo iznenađenje da iz Bjelovara odnese bodove.

Umag će u jako dobrom raspoloženje dočekati Dubravu. Četiri boda su na njihovom kontu nakon tri kola, a igra sve bolja i bolja. Puni samopouzdanja oni čekaju Dubravu. Sastav Kreše Ivankovića je doduše bez poraza ove sezone, ali su ranjiviji nego poljednjih godina. Obrana Dubrave primila je čak 87 pogodaka do sada, što je najviše od vodećih sastava i čini se, ne ulijeva više takvu sigurnost kao nekada. Može li to Umag iskoristiti?

Zamet će nakon Bjelovara na svom parketu dočekati vodeći Varaždin 1930. Nakon pobjede u prošlom kolu i njima se vratio osmijeh na lice. Ali Varaždinci su tvrd orah, i bit će zanimljivo vidjeti kako će se podijeliti bodovi u tom susretu.

PAKET24 PREMIJER LIGA: 4. KOLO

Petak, 16.10. 2020.
20:00    GORICA – SPAČVA VINKOVCI (PlanetSport)

Subota, 17. 10. 2020.
19:00    BJELOVAR – POREČ (PlanetSport)
19:00    SESVETE – RKHM DUBROVNIK (livestream YouTube HRS-a)
19:00    UMAG – DUBRAVA (livestream YouTube HRS-a)
19:00    ZAMET – VARAŽDIN 1930 (livestream YouTube HRS-a)

Prethodni članak1. HRL – Žene: Dalmatinski derbi u središtu pozornosti
Sljedeći članakGledajte najbolji rukomet na malim ekranima!