Paket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Derbi poslastica Nexe – PPD Zagreb

706

Peto kolo Paket24 Premijer lige donosi nam prvi susret Nexe-a i PPD Zagreba. Dva ostala susreta pomalo su u sjeni okršaja u Našicama, ali daleko od toga da ne privlače pozornost. Dapače. Borba za poziciju broj 3, potpuno je otvorena.

I prije početka Paket24 Premijer lige bilo je jasno da će se s obzirom na kvalitetu i vrijednost igrača, Nexe i PPD Zagreb boriti za naslov prvaka. Prvi njihov međusobni susret, od moguća tri (postoji i Kup), slijedi nam u subotu 29. svibnja, u 18:00 sati. Oba su sastava do sada bez poraza. I svatko ima svoj plan i računicu kako stići do konačnog cilja.

Inače, 5. kolo Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka otvorit će Dubrava i Varaždin 1930 u petak. Domaćin ima tri poraza u nizu. I sigurno je da žele prekinuti taj niz. Vraždin je u još težoj situaciji. Oni četiri kola ne znaju za pobjedu, i za sada su jedni klub Lige za prvaka bez bodova. Mogu li ih dohvatiti u Dubravi? Tijekom prvog dijela sezone svatko je dobio susret na svom terenu. Ali budući da su se momčadi dosta promijenile, posebno varaždinska tijekom zime, teško je reći mogu li ti rezultati biti putokaz za nadolazeći dvoboj.

Vrlo zanimljiv susret očekuje nas u Sesvetama, gdje domaćin dočekuje Poreč. Od Nexe-a i Zagreba, obje su momčadi očekivano doživjele poraze, pa će o trećem mjestu kojem teže, odlučivati preostala četvorka između sebe. Za sada je korak ispred ostalih Poreč. Znamo li da je iz Sesveta ove sezone samo Gorica odnijela bod, onda je jasno koliko težak zadatak čeka ekipu Poreča.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA PRVAKA: 5. KOLO
Petak, 28.05.2021.
18.00 DUBRAVA – VARAŽDIN 1930 (Livestream YouTube kanal HRS-a)

Subota, 29.05.2021.
18.00 NEXE – PPD ZAGREB (Prijenos na PlanetSport tv)
18.00 SESVETE – POREČ (Livestream YouTube kanal HRS-a)

Prethodni članak1. HRL – Žene: Crikvenica u središtu pozornosti
Sljedeći članak44. Središnji seminar trenera HRS-a od 18. – 20.06.2021. u Poreču