Seniori: Dođite vidjeti najbolje hrvatske i slovenske rukometaše u Novigradu/Cittanovi

1929

Hrvatska muška seniorska reprezentacija okuplja se 1. studenog u 11.00 sati  u Zagrebu, i odmah nakon toga odlazi u Poreč. U svom „drugom domu“, Hotelu Diamant i njegovoj dvorani, trenirat će tjedan dana i polako slagati igru za Europsko prvenstvo koje nas očekuje u siječnju, u Mađarskoj i Slovačkoj.

Ali, neće reprezentacija samo trenirati, već će u subotu 6. studenog u 18.00 sati, uz izravni prijenos na HTV 2, odigrati i prijateljski susret protiv Slovenije. Iz istarskog Stožera civilne zaštite, danas je stigla potvrda da se susret može igrati uz prisustvo gledatelja, što je sjajna vijest za sve prijatelje rukometa i reprezentacije.

Cijena jedne karte je 50 kuna. A moći ćete ih nabaviti putem interneta na www.ulaznice.hr. Da biste vidjeli najbolje hrvatske i slovenske rukometaše, morate imati COVID-19 potvrdu ili potvrdu o preboljenju korone u posljednjih 6 mjeseci, odnosno PCR test ne stariji od 72  sata, odnosno antigen test ne stariji od 48 sati.

Dođite stoga, dragi prijatelji rukometa i podržite reprezentaciju, dajte joj dodatnu snagu i energiju na početku jednog procesa čiji bi vrhunac, nadajmo se, trebao biti krajem siječnja u Budimpešti na finalnom tjednu Europskog prvenstva na kojem Hrvatska brani srebrnu medalju osvojenu prije nepune dvije godine.

Prethodni članak1. HRL – Žene: Još jedna lagana pobjeda Podravke Vegete
Sljedeći članakNavijaj za hrvatske rukometaše s tribina u Novigradu | Hrvatska vs Slovenija | Seniori