Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Vrlo vrijedna pobjeda Moslavine

645

Rukometaši Moslavine pobijedili su Dubravu u 2. kolu Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak 25:22, i napravili veliki korak ka sigurnoj zoni.  

Kao što se moglo i očekivati, bio je to vrlo izjednačen susret u kojem su dominirale obrane. Dubrava je dominirala prvim dijelom. I stalno vodila. Nije to bila velika razlika, ali im je nudila psihološku stabilnost i donosila mirnoću. Njihova najveća prednost u prvom dijelu bila je plus dva. Ali se i ona istopila da predaha na koji se otišlo s 13:13. Bilo je ujedno šesto izjednačenje u prvih 30. minuta.

U nastavku je domaćin preuzeo kontrolu nad rezultatom. Oni su u 49. prvi put stigli do prednosti od tri pogotka 20:17. I uspjeli su to održati do kraja. Tri i pol minute prije kraja imali su i četiri pogotka viška tako da njihova pobjeda zapravo ni jednog trenutka u završnici nije bila upitna.

To je njihova druga pobjeda u Ligi za ostanak. Dubrava je pak, u dva nastupa osvojila samo bod. Trojica domaćih igrača dala su po pet pogodaka – Filip Vučelić, Marko Mihaljević i Alen Lukes. Kod Dubrave kojoj još uvijek fale Marin Lisac i Mislav Obradović, najbolji je bio Ivan Barbić sa šest pogodaka. Vrijedi spomenuti i Dominika Markovića koji je skupio 15 obrana.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA OSTANAK: 2. KOLO
MOSLAVINA – DUBRAVA 25:22

Prethodni članak1. HRL – Žene: Nova pobjeda Podravke prije predaha
Sljedeći članakKadeti: Mediteranska bronca oko vrata hrvatske mladosti