1. HRL – Žene: Velika pobjeda Splita u Umagu

420

U zaostaloj utakmici 16. kola 1. HRL – Žene, rukometašice Splita 2010 došle su do vrijedne pobjede protiv Umaga. Štoviše, gošće su upisale uvjerljivu pobjedu od četiri pogotka razlike. Završilo je 26:30.

Gledatelji u Umagu imali su priliku vidjeti fantastičan ulazak u utakmicu Splićanki kakav rijetko viđamo. Naime, u prvih šest minuta, gošće su napravile seriju 0:6. Moglo bi se reći da je već tada bilo jasno da su Splićanke jako motivirane i da će bodovi teško ostati na domaćem terenu. To potvrđuje i činjenica da su gošće na poluvremenu imale +6, 12:18.

U nastavku dvoboja, prednost i dalje ostaje na strani Splita, a najveća je bila +8, koju bilježimo u 53. minuti. Do kraja dvoboja, domaće igračice uspjele su smanjiti, odnosno prepoloviti prednost Splićanki za konačnih +4, 26:30.

U redovima pobjedničke ekipe najraspucanija bila je Ana Lovrić sa sedam zgoditaka, a vrijedi spomenuti i 10 obrana Ivone Stilinović. Isti broj pogodaka u dresu Umaga postigla je uvijek precizna Nataša Miočinović, dok je Simona Hajduk upisala 11 obrana.

1. HRL – ŽENE: 16. KOLO
UMAG – SPLIT 2010 26:30

Prethodni članak“Ako želiš biti vrhunski rukometaš, dođi u Kamp HRS – a“ | Poziv Igora Karačića i ekipe dječacima
Sljedeći članak1. HRL U16 (Ž): Završnicom U16 za djevojke započinje natjecanje za najbolje ekipe u Hrvatskoj