Preliminarne prijave za projekt Hrvatskog rukometnog saveza i Europske rukometne federacije

737

Poštovani prijatelji rukometa,

Hrvatski rukometni savez započeo je s prikupljanjem dokumentacije da se kandidiramo za projekte EHF MASTER PLANA u kojemu je osnovni cilj promocija i razvoj rukometa u svim dobnim skupinama.

Obzirom da Hrvatski rukometni savez do sada nije imao definiranu strategiju promocije rukometa koji bi bio prilagođen dobi i razvojnim fazama djece u vrtiću, smatramo da je idealno vrijeme da uz potporu Europske rukometne federacije radimo na promociji rukometa u vrtićkoj dobi djece od 4 do 6 godina te da se nadovežemo sa potporom mini rukometu (od 7 do 12 godina).

Sukladno tome, zamolili bi sve rukometne klubove i rukometne akademije, registrirane u HRS, koji imaju verificirane i odobrene programe za predškolski odgoj (vrtiće) pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja RH, Agenciji za odgoj i obrazovanje-predškolski odgoj te potpisane ugovore o suradnji sa vrtićima u gradovima da nam se jave tako da možemo odabrati najbolje za dugoročnu suradnju.

Napominjemo da je cilj Hrvatskog rukometnog saveza da svake godine uključimo nove vrtiće i klubove u suradnju, tako da ako netko sada nema svu potrebnu dokumentaciju, moći se se prijaviti u novom krugu prijava.

Projekt je trenutno u pripremnoj fazi i njegova eventualna realizacija, ako nam Europske rukometna federacija  odobri sredstva, očekuje se u 2023 godini.

U prilogu vam šaljemo prijavnicu koju trebate poslati zajedno sa skeniranim programom i verifikacijama. Molimo da nam svoje verificirane programe, dokumente vezano za verifikaciju kao i ispunjen formular pošaljete do 20.06.2022. na e-mail lidija@hrs.hr

Prilog i prijavnica su dostupni ovdje

Prethodni članakFinal 4 EHF Lige prvakinja: Vipers Kristiansand obranio naslov
Sljedeći članakFinal 4 EHF Lige prvaka: Gubica & Milošević sude finale Lige prvaka