Kadetkinje: Francuska bolja i u drugom prijateljskom dvoboju

353

U drugoj pripremnoj prijateljskoj utakmici koju je hrvatska ženska kadetska reprezentacija odigrala s Francuskom, u dvorani hotela Sport Panorama u Prelogu, slavile su gošće s rezultatom 24:28.

HRVATSKA – FRANCUSKA  24:28 (11:14)
Prelog, sportska dvorana DG Sport

Hrvatska: Novosel, Galinec, Marić 3, Strugar 1, Perić 2, Zrilić, Gavrilović 2, Balaško, Kosovac 3, Lujić, Bule 5, Budić, Mraković, Hrlić, Balent, Zetović, Wurth, Grgošević, Sikaček, Žagar 8 (3)
Izbornik: Nenad Smiljanec
Isključenja: Hrvatska 10 min, Francuska 12 min

Sedmerci: Hrvatska 3-3, Francuska 8-8

Druga utakmica protiv Francuske je već puno bolje izgledala nego li prvi dvoboj, iako su naše djevojke opet doživjele poraz. Međutim, veseli činjenica da je Hrvatska bila u puno boljem izdanju. Ovog puta obrana je izgledala bolje, ali još uvijek je dosta veliki problem bio navikavanje na igru s novim loptama bez upotrebe ljepila.

Najefikasnija igračica naše reprezentacije bila je Anđela Žagar s osam pogodaka, a pratila ju je Iva Bule s pet postignutih golova.

Kadetkinjama slijedi završni dio priprema u Ivanić Gradu, u sklopu kojeg će odigrati dvije prijateljske utakmice sa Slovenijom u utorak, 26. srpnja u 18:30h te u srijedu, 27. srpnja u 10:30 sati.

U Sjevernu Makedoniju, naše djevojke putuju 29. srpnja, a prva utakmica na Svjetskom prvenstvu ih očekuje 30. srpnja u 10:30h protiv reprezentacije Egipta.
Prethodni članakKamp HRS-a: Završila ljetna rukometna bajka u Zadru
Sljedeći članakEHF Europska liga (Ž): Bjelovar i Dalmatinka saznali protivnice drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu