EYOF: Novi poraz naše najmlađe reprezentacije

350

Drugog dana natjecanja na Europskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF-u) u Banskoj Bystrici mlađa kadetska hrvatska ženska reprezentacija poražena je od Njemačke 26:18 i tako je ostala bez mogućnosti da se bori za medalju.

Velika borba vodila se u prvom dijelu. Njemačka ga je na kraju dobila 10:8. U drugom poluvremenu do izražaja je došla bolja uigranost naših suparnica pa je konačnih 26:18  realan rezultat. Hrvatska je ukupno imala osam, Njemačka četiri isključenja. Pri tome je Njemačka imala osam, a Hrvatska samo dva sedmerca.

S 9 pogodaka, prvo ime u njemačkom sastavu bila je Sandra Lara Dauble. Kod naše reprezentacije najefikasnija Tara Đelekovčan sa 6 pogodaka. Pet je dala Ivana Fratnik .

Nakon dva kola, Norveška i Njemačka imaju po 4 boda, a Hrvatska i Crna Gora su bez bodova. Hrvatska sutra igra protiv Crne Gore koja je danas poražena od Norveške 25:14. Pobjednik toga susreta ide u borbu za 5./6. mjesto, poraženi pak 7/8. mjesto. Taj susret igra se 27. srpnja u 16 sati i 30 minuta.

EYOF: SKUPINA B , 2. KOLO

HRVATSKA – NJEMAČKA 18:26

NORVEŠKA – CRNA GORA 25:14

Prethodni članakEYOF: I mlađe kadetkinje poražene na startu natjecanja
Sljedeći članakEYOF: Pobjeda protiv Španjolske i nada da se može do polufinala