Paket24 Premijer liga – Liga B: PPD Zagreb preko Trogira do novih bodova

248

U posljednjem susretu 5. kola Paket24 Premijer lige – Lige B, PPD Zagreb je pobijedio Trogir 24:30 i tako nastavio stopostotni niz. U pet nastupa Zagrebaši su ostvarili pet pobjeda.

PPD Zagreb je praktički izravno iz Pariza istrčao na teren u Trogiru. Naime, nakon povratka iz Francuske imali su samo jedan lakši trening i odmah su morali na put. Kao što je bilo i u prethodnim susretima domaće lige, Ivica Obrvan maksimalno povjerenje dao je mladih snagama, odnosno onim igračima koji su manje igrali ove sezone.

Nakon tri početna izjednačenja 1:1, 2:2, 3:3, Zagreb prvu osjetniju razliku pravi kada uspjeva povezati četiri pogotka za redom i odlazi na 3:7. I bez većih napora održava tu razliku, odnosno diže je do maksimalnih plus šest u 19. minuti (7:13). Domaćin je nešto aktivniji u završnici prvog poluvremena pa se na predah ide pri rezultatu 14:18.

U drugom dijelu, Zagrebaši su manje – više rutinski održavali svoju prednost. Trogirani su u  jednom trenutku uspjeli doći na minus dva (18:20)  ali su „Plinari“ brzo reagirali i s tri pogotka u nizu ponovno pobjegli na sigurnu udaljenost. Davor Ćavar bio je posebno raspoložen. Ukupno je postigao 11 pogodaka. Kod domaćina po pet pogodaka dali su Marin Babić i Toni Perkušić.  

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 5. KOLO
TROGIR -PPD ZAGREB 24:30

 

 

 

Prethodni članak1. HRL Žene: Splitu slavlje protiv Sesveta
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Izjave nakon 5. kola