1. HRL Žene: Šetnja Lokomotive kroz Trogir

479

U prvom unaprijed odigranom susretu 6. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Lokomotiva Zagreb je u Trogiru upisala šestu pobjedu u nizu i zadržala vodeće mjesto na ljestvici. Trogir je pak, uz Umag i Zamet bez pobjede.

Lokomotiva je s velikim autoritetom i snagom počela susret u Trogiru. Nakon desetak minuta napravila je prvu veću seriju pogodaka u nizu i odmah odagnala svaku nadu domaćina. Bio je to niz od sedam pogodaka za redom pa je rezultat u 22. minuti bio 3:13. Do kraja prvoga dijela, Trogirke su dale još tri pogotka, a Lokosice još šest pa je na predahu rezultat bio 6:19.

Istu sliku gledali smo i u nastavku. Nenad Šoštarić je logično, rotirao cijelu ekipu jer ga za vikend čeka novi težak ispit u EHF Ligi prvakinja. Tako se na kraju na liste strijelaca našlo svih 14 igračica. Ali, prije toga treba reći da je Ana Mrkonjić na domaćim vratima imala 12 obrana. Najbolji strijelac Trogira bila je Anđela Sušac s četiri pogotka. Kod Lokomotive najbolja Tena Japundža sa šest pogodaka. Po pet su dale Lara Burić, Mia Tupek i Katja Marić.

1. HRL ŽENE: 6. KOLO
TROGIR 58 – LOKOMOTIVA ZAGREB 14:39

Prethodni članak1. HRL U16, U14 & U12 (Ž): Novi popis najkorisnijih igračica
Sljedeći članak1. HRL Žene: Dvostruki program Podravke i Dalmatinke, derbiji u Varaždinu i Čakovcu