Paket24 Premijer liga – Liga A: Pobjedom Ribole Kaštela protiv Zameta zaključeno 11. kolo

309

Zamet i Ribola Kaštela obilježili su nedjelju u Paket24 Premijer ligi – Ligi A, s obzirom da su to dva kluba koja su zaključila 11. kolo, a ujedno su i jedini igrali na kraju tjedna. Bila je to utakmica u kojoj su se izmjenjivala vodstva domaćina pa gostiju, zatim izjednačenja i na kraju pobjeda Ribole Kaštela.

U utakmicu je bolje ušao domaćin i poveo 3:0 već u 3. minuti. Igru je u prvom dijelu također, bolje kontrolirao domaćin koji je i većim dijelom bio u prednosti od dva ili tri pogotka (10:8, 14:11,…). Kaštelani su pak, uspjeli konsolidirati svoje redove do poluvremena i na predah otići s rezultatom 17:17 što dovoljno govori o tome da obje momčadi, obrambeno nisu bile pretjerano raspoložene.

U nastavku smo gledali izjednačenu igru, uglavnom pogodak za pogotkom. Međutim, sada je Ribola Kaštela bila u prednosti, a Zamet je bio taj koji je stizao. Imali su Kaštelani nekoliko puta +3 i +2 (19:22, 21:23, 21:24,…). Ipak, u zadnjih 10 minuta ušli su s minimalnom prednošću, 24:25. Napetu završnicu obilježila je brzopletost i neiskustvo većinom mladih igrača obje momčadi, a sve skupa rezultiralo je tehničkim pogreškama na obje strane. U takvim okolnostima, s(p)retniji su bili gosti kojima je pripala završnica dvoboja pa tako bodovi putuju sa Zameta u Dalmaciju.

Kod Zameta, prvo ime Marko Pikec s devet pogodaka. S druge strane terena, fantastična četvorka u sastavu Marko Milković, Davor Vujičević, Josip Kovačević i Danijel Papić donijela je gostima ukupno 20 pogodaka, po pet svaki.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA A: 11. KOLO
ZAMET – RIBOLA KAŠTELA 28:30

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga B: Uvjerljiva pobjeda PPD Zagreba, remi Moslavine i KTC – a
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Izjave nakon 11. kola