Seniori: Dođite na Croatia Cup i podržite reprezentaciju prije Svjetskog prvenstva

3393

Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se na Novu godinu i započela završne pripreme za Svjetsko prvenstvo kojem su domaćini Švedska i Poljska od 11. – 29. siječnja 2023.

U sklopu završnih priprema u Poreču, Hrvatski rukometni savez tradicionalno organizira Croatia Cup. Naši gosti od 06. – 08. siječnja 2023. godine su Sjeverna Makedonija i Izrael. Hrvatska će prvi susret igrati protiv Sj. Makedonije koja je također sudionik Svjetskog prevnstva. S klupe je predvodi legendarni Kiril Lazarov. Taj je susret na rasporedu 06. siječnja 2022. godine u 20.15 sati. Dan kasnije u istom terminu, igraju Sj. Makedonija i Izrael, da bi Croatia Cup završio susretom Hrvatske protiv Izraela 08. siječnja 2023. godine također u 20.15 sati.

Ulaznice za sve utakmice Croatia Cupa već se mogu kupiti putem sljedećeg linka: www.ulaznice.hr

Cijena pojedinačne karte je 8 eura (60,28 kn).  Dođite i podržite naše dečke, jer pred njima je Svjetsko prvenstvo na kojem se “vadi“ kvalifikacijska viza za Olimpijske igre u Parizu 2022. godine.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija posljednji put je igrala u Poreču prije dvije godine protiv Španjolske u EHF EURO Cupu. Davno je to bilo i ne sumnjamo da će prijatelji rukometa iz toga grada, ali i cijele  Istre, kao i nedavno u Puli, napuniti Žatiku i u dobrom raspoloženju ispratiti naše rukometaše na Svjetsko prvenstvo.

Dođite, čekamo vas!

Prethodni članakIzbornik Horvat, kapetan Duvnjak & vratar Šunjić najavili završnu fazu priprema | SP 2023
Sljedeći članakMinistar #crohandball obrane Jakov Gojun: “Svi znamo što nas čeka“ | Croatia Cup 2023