Paket24 Premijer liga – Liga B: Slavlje KTC-a u Vinkovcima

524
Mandatory Credit © Jozo Cabraja / Kolektiff

U prvom susretu 13. kola Paket24 Premijer lige – Liga B, KTC je pobijedio Bjelin Spačvu Vinkovci u gostima 31:33 i tako nastavio lijep niz jer im je to treća pobjeda za redom, odnosno 11 osvojeni bod. Vinkovčani su pak doživjeli drugi  poraz doma, ali nastup u Ligi prvaka nije im ugrožen.

U susretu za prestiž KTC je, stekao se dojam, više želio pobjedu. Domaćin je kontrolirao igru i rezultat u prvoj četvrtini. Nakon najduže serije od pet pogodaka u nizu, u 17. minuti otišli su Vinkovčani na plus četiri (12:8). Ali druga četvrtina u potpunosti pripada gostima koji su u 13 minuta zabili devet, a primili samo četiri pogotka i na predah otišli s pogotkom više (16:17).

Kako su drugi dio otvorili s tri nova pogotka za redom, gurnuli su domaćina u prvi ozbiljan minus (16:20). Oslabljeni Vinkovčani silno su se trudili da održe priključak, ali najviše što su uspjeli bio je dolazak na minus jedan u 56. minuti. Prije toga, gosti su imali plus pet kao najveću razliku u nastavku (25:30). I izdržali su do kraja te slavili s 31:33. Po četiri pogotka za domaćina dali su Vlado Matanović i Noa Mandić. Kod gostiju po sedam pogodaka Roberta Markovića i Žarka Čurića.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 13. KOLO

BJELIN SPAČVA VAINKOVCI – KTC 31:33

 

Prethodni članakPobjeda protiv Kameruna s “dva lica“ | Obrvan, Šenvald, Bešen & Burić | SP 2023
Sljedeći članakSP 2023. (Ž): Mađarska nam stoji na putu do olimpijskih kvalifikacija