47. Seminar trenera: Susreti hrvatskih izbornika

870
Dagur SIGURDSSON (coach) and Lino CERVAR, 47. Seminar trenera, Festival rukometa 2024, Poreč, Hrvatska, 18.05.2024., Mandatory Credit © Jozo Cabraja/ kolektiff

U fantastičnom ambijentu rekordnog 47. Seminara trenera koji je okupio više od 650 rukometnih entuzijasta, susrećemo poznata i priznata lica, prisjećamo se divnih trenutaka i stvaramo nove, nezaboravne uspomene. Jedan od posebnih trenutaka bio je i susret najtrofejnijeg hrvatskog trenera Line Červara s Dagurom Sigurdssonom, izbornikom hrvatske muške seniorske reprezentacije.

Uz prijateljsku komunikaciju te razmjenu novih ideja, ne sumnjamo da su treneri na najbolji načn iskoristili zajedničke minute. Dojmljiv je bio i susret proslavljenih hrvatskih reprezentativaca koji su nakon završene igračke karijere, odlučili svoje stečeno znanje prenositi mlađim generacijama. Ivano Balić, Igor Vori, Denis Špoljarić i Ivan Čupić samo su neka od imena legendi hrvatskog rukometa koji sudjeluju na Seminaru trenera.

Poticajno okruženje svakako je dodatan motiv za napredak i daljnji razvoj trenerske struke u Hrvatskoj što svakako i jest jedan od ciljeva Hrvatskog rukometnog saveza koji neprestano ističe važnost i vrijednost trenerica i trenera, kojima zahvaljujemo i ovim putem na nesebičnom radu, vremenu i trudu!

Prethodni članakZagreb bolji od Sesveta za 30. trofej Kupa Hrvatske | Nikolić, Vori & Dibirov | Festival rukometa
Sljedeći članakZavršnica 1. HRL U17 (M): Sesvete i Zagreb u finalu