Potpisan ugovor Grada Koprivnice i HRS-a o suorganizaciji utakmice Hrvatska – Njemačka

410

U ponedjeljak, 27. svibnja u prostorijama gradskog bazena “Cerine“ u Koprivnici, svečano je potpisan ugovor o suorganizaciji kvalifikacijske utakmice Hrvatska – Njemačka. Ugovor su potpisali Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih saveza Grada Koprivnice i Silvijo Njirić, direktor marketinga Hrvatskog rukometnog saveza. Svečanosti je nazočio i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije Nenad Šoštarić, kapetanica Katarina Ježić i igračica Dejana Milosavljević.

“Jako sam zadovoljna što će utakmica biti u Koprivnici jer koprivnička publika posjećuje utakmice u velikom broju i prepoznaje kvalitetu. Hvala Hrvatskom rukometnom savezu na povjerenju i mogućnosti da zajedno organiziramo još jedan događaj. I u nedjelju na tribinama očekujem veliku podršku i vjerujem u pozitivan rezultat“, s ponosom je istaknula Jasmina Stričević.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni Silvio Njirić: “HRS ide iz događanja u događanje, nakon Festivala rukometa, sada je pred nama kvalifikacijska utakmica za žene i nastavljamo dalje. Želim zahvaliti Gradu Koprivnici, Županiji, ali i svim prijašnjim suorganizatorima na vrhunsko organiziranim događajima. Vjerujem da je pred nama još jedan lijep događaj i dobra podrška na tribinama“.

Gradonačelnik Mišel Jakšić je dodao: “Hvala HRS-u što smo dobili priliku ugostiti ovu utakmicu i želim izraziti dobrodošlicu našoj reprezentaciji. Koprivnica je grad sporta, glavni rukometni grad kad je u pitanju ženski rukomet. I to su stvarale generacije rukometašica, trenera i trenerica. Vjerujem da u nedjelju zajedno možemo pobijediti Njemačku i nadam se da ćemo uspjeti“.

Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo 2019. odigrat će se u nedjelju, 2. lipnja s početkom u 16 sati u sportskoj dvorani ”Gimnazija Fran Galović“ u Koprivnici.

Prethodni članakNexe svladao Dubravu, Sakić s istekom vremena spasio Poreč
Sljedeći članakŠoštarić: “Ovo je generacija koja ima strašno veliko srce“