DELO EHF Liga prvakinja: Još jedna odgoda Podravka Vegete

157

Rukometašice Podravka Vegete morale su, zbog pojave korona virusa otkazati još jedan susret DELO EHF Lige prvakinja. U Koprivnici je, naime danas trebala gostovati ekipa CSKA iz Moskve i odigrati susret 8. kola. Ali nova pojava korona virusa u svlačionici višestrukih hrvatskih prvakinja primorala ih je na još jednu odgodu.

Podsjećamo, rukometašice Podravka Vegete prije dva tjedna provele su desetak dana u  samoizolaciji zbog pojave korona virusa među igračicama i dijelu stručnog stožera. Nova odgoda izazvala je ozbiljnu zabrinutost svih u klubu, a posebno trenera Zlatka Saračevića koji je za službene klupske stranice izjavio:

„Ovo nema veze s razumom. Gotovo niti jednu utakmicu nismo pripremali u punom sastavu bilo zbog zaraze, bilo zbog raznih ozljeda. Pored svega toga, od pojave korona virusa nemamo mogućnost niti treniranja u jutarnjem terminu u našoj dvorani i vjerojatno smo jedina ekipa u Ligi prvakinja kojoj se to događa. Svakodnevno se susrećemo s nevjerojatnim stvarima i to sve treba kako tako podnijeti. Vidjet ćemo što nas sve skupa očekuje u narednim tjednima pa ćemo valjda biti pametniji“, rekao je trener Saračević nakon što je donesena današnja odluka.

Vijest o novoj pojavi korona virusa u redovima Podravke mogla bi donijeti ozbiljne probleme i hrvatskoj ženskoj reperezentaciji koju u ponedjeljak 23.studenog očekuje okupljanje i početak završnih priprema za Europsko prvenstvo u Danskoj koje se održava od 3. – 20. prosinca 2020.

Prethodni članakEHF Europski kup: Pobjeda Lokomotive i potvrda prolaska dalje
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Gorici derbi i prvo mjesto, Zamet ispustio pobjedu u Umagu