Paket24 Premijer liga – Liga B: Slavlja Trogira, Nexea i Bjelovara

513

Slavlja Trogira, Nexea i Bjelovara obilježilo je subotu u Paket24 Premijer ligi – Ligi B. Izrazito zanimljivi i atraktivni bili su svi dvoboji, a novi premijerligaši pokazuju se kao “tvrd orah“. Krenimo redom.

Susret Trogira i Moslavine otišao je na stranu domaćih rukometaša, 34:29. Neizvjesnot oko pobjednika je vladala tijekom prvih 15. minuta utakmice, a nakon toga je sve postalo jasno. Luka Baković “spustio je zastor“ na vratima Trogira upisavši ukupno 14 obrana. Izrazito raspucan i precizan s učinkom 12/12 bio je Roko Trivković. Na drugoj strani, prvo ime Filip Vučelić s pet pogodaka.

Rukometaši Nexea na gostovanju u Varaždinu osvojili su nove bodove. Utakmica je završila s rezultatom 27:33. Iako u ulozi favorita, domaćin je namučio Gromove dok su slomili njegov otpor. Utakmicu su obilježili vratari na obje strane. Nexeov Moreno Car imao je 12, a Varaždinov Tin Herceg samo jednu obranu manje. Što se pak tiče najboljih strijelaca, oni su Halil Jaganjac s osam pogodaka i domaći Fabijan Grubišić sa sedam zgoditaka.

Bjelovar i Zamet odigrali su zanimljivu i neizvjesnu utakmicu do samog kraja. Najprije su gosti bili u vodstvu koje nisu ispuštali sve do 51. minute. Na poluvremenu su imali +2, 13:15. Nakon izjednačenja 23:23, Bjelovar prelazi u vodstvo koje s(p)retno zadržava do samog kraja dvoboja. Kod pobjednika, Tibor Jurjević, Petar Lulić i Jovan Milićević postigli su po pet pogodaka svaki. U dresu Zameta, prvo ime Antonio Tomaš s osam preciznih udaraca.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 6. KOLO
TROGIR – MOSLAVINA 34:29
VARAŽDIN 1930 – NEXE 27:33
BJELOVAR – ZAMET 29:26

NEDJELJA, 17. 10.2021., 19:00h
RKHM DUBROVNIK – SESVETE

Prethodni članakDELO EHF Liga prvakinja: Poraz Podravke u Brestu
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga A: Tri slavlja domaćina i jedna podjela bodova