1. HRL – Žene: Izjave nakon 25. kola

493

Pretposljednje kolo 1. hrvatske rukometne liga za žene, počelo je još u petak. U subotu su odigrana tri susreta, a nedjelja donosi onaj najvažniji između Dugog Sela 55 i Lokomotive Zagreb.

Evo nekih reakcija trenera i igračica na susrete 25. kola:

ZELINA – PODRAVKA VEGETA 26:35
Sandra Novak, trenerica Zeline:
„Čestitam ekipi Podravke. Naravno, pobjednik se zna i prije same utakmice. Mi smo pokušali odigrati čim bolje, čim korektnije samu utakmicu i ja dosita čestitam svojim curama na borbenosti, na igri. Igrali smo disciplinirano, igrali smo pametno, borbeno. Koliko smo mogli parirali Podravki i evo u bito čestitam svim akterima ovog susreta, jer je to bila jedna dobra utakmica.“

Goran Mrđen, trener Podravka Vegete: 
”Kako smo i najavljivali fokus mora do kraja biti na maksimumu. Vidi se da nismo odigrali obranu na nekom nivou, posebno prvo poluvrijeme, ali vidi se isto tako i da smo kvalitetnija ekipa i mirno smo to priveli kraju i pobijedili. Neke stvari su bile dobre, neke za zaborav, ali to je tako, sigurno je da smo još uvijek pod dojmom Kupa iako to tako ne bi trebalo biti.” 

Sara Šenvald, igračica Podravka Vegete:
”Čestitam ekipi na Zeline na dobroj utakmici. Mi smo danas opravdale ulogu favorita i sve su igračice dobile priliku i minutažu na terenu. Sada se u dobrom raspoloženju okrećemo posljednjoj utakmici sezone koja je na rasporedu sljedeći tjedan protiv varaždinske Koke.”

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Doigravanje za prvaka: Izjave nakon 1. kola
Sljedeći članakZavršnica 1. HRL U15 (M): PPD Zagreb, Zadar 1954, Rudar i Rugvica izborili polufinale