Paket24 Premijer liga – Doigravanje za prvaka: Izjave nakon 1. kola

114

Prvi susret PPD Zagreba i Nexe-a, kao što se moglo i očekivati, obilovao je uzbuđenjima. Obje momčadi imale su uspona i padova u igri. Susret s mnogo tenzija donio nam je čak pet crvenih i dva plava kartona, tako da će u sljedećem susretu vrlo vjerojatno oba sastava biti oslabljena. Na kraju je slavio PPD Zagreb 31:26.

Evo nekih reakcija trenera i igrača nakon toga susreta:

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba:
„Teška iscrpljujuća utakmica. Naša zaslužena pobjeda. Utakmica uvijek traje 60. minuta. Nismo bili zadovoljni prvim poluvremenom, prije svega u obrani, nismo zatvarali situacije jedan na jedan, noge su nam bile mrtve. Posljedica je to možda i od prošlog vikenda, osvajanja Kupa, lagane proslave, vruće je bilo u dvorani. U glavama je već kraj sezone. Prije utakmice me vodila želja da pobijedimo i povedemo 4:2, jer ipak to okreće seriju u našu korist i lakše je igrati sljedeću utakmicu. Sad ova događanja na kraju utakmice koja su bila s tim kartonima, malo nam brkaju planove za srijedu i trebamo vidjeti kako će se to odvijati u ponedjeljak. Nadam se da neće nitko ni s naše, ni s njihove strane nedostajati, da ćemo biti u punim sastavima. Fokus će nam biti da pobijedimo u Našicama i završimo s još jednom titulom prvaka Hrvatske, jer nam je to bio cilj i prije sezone“.

Jakov Gojun, igrač PPD zagreba:
„Čestitam prije svega svojoj ekipi na borbenosti. Nismo bili baš kompaktni ni u jednom trenutku u prvom poluvremenu, nismo bili gusti, agresivni, kao što smo bili u ove dvije prijašnje utakmice. Drugo poluvrijeme smo to uspjeli popraviti, smanjiti, i na kraju zasluženo pobijediti. I ništa, četiri boda su tu. Idemo u Našice, spremni smo na sve. Znamo što nas čeka, hoćemo pobijediti i završiti ovu priču.“

Branko Tamše, trener RK Nexea:
Nećemo tražiti alibi u tome koga nije bilo, tko nije bio, tko je bio. Cijela sezona nam je takva, nikad kompletni. Ali to nema veze. Igrali smo jako dobar rukomet u prvom poluvremenu i mi i Zagreb. Nažalost, smo pali u njihovu jako dobru obranu koja je bila odlična tijekom cijele utakmice. Fulali smo neke zicere, neke šuteve, napravili neke greške o kojima smo govorili, za koje smo se pripremali, i to je Zagreb znao iskoristiti. Zasluženo je pobijedio. Ja tu nemam što reći. Mislim da su dečki dali sve od sebe. U toj prevelikoj želj , po onome što smo došli u Zagreb, malo smo izgorjeli, nažalost nema plakanja. Idemo dalje. Za četiri dana je nova utakmica.“

Saša Barišić Jaman, igrač Nexea:
„Vruće su glave još, tako da ne bih to uopće komentirao. To je sve ja mislim u žaru borbe. Toliko tenzija, moglo se očekivati u neku ruku da će biti napeto, ali mislim da smo dobro igrali. Opet su nas neke naše greške pokopale, moramo priznati poraz danas. Moramo dignuti glave, u srijedu je nova utakmica. Dočekujemo je u Našicama, i mislim da moramo skupiti snagu i ići na glavu i upisati dva nova boda“.

 

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Pobjeda PPD Zagreba koji je na korak do naslova
Sljedeći članak1. HRL – Žene: Izjave nakon 25. kola