Završnica 1. HRL U12 (Ž): Vrhunac sezone za najmlađe hrvatske rukometašice

2733

Utakmica po utakmica, Završnica po Završnica i stigli smo do šeste, ujedno i predzadnje ove godine. Na red su stigle najmlađe hrvatske rukometašice do 12 godina koje će se od četvrtka, 26. svibnja do nedjelje, 29. svibnja 2022. godine boriti za titulu pobjednica Prvenstva Hrvatske. Ovim putem, čestitamo svim klubovima na iznimnom trudu i zalaganju koji su pokazali tijekom sezone, a ekipama koje stižu u Poreč, puno sreće!

Ukupno 16 ekipa raspoređenih u četiri skupine, ugostit će porečke dvorane Finida i Veli Jože. Raspored u skupinama je sljedeći:

Raspored utakmica je dostupan ovdje.

Ova Završnica ujedno je i fantastična uvertira tradicionalnom Kampu Hrvatskog rukometnog saveza od kojeg nas dijeli samo mjesec dana i koji svake godine okuplja najbolje mlade hrvatske rukometašice i rukometaše te im nudi jedinstvenu priliku učenja od najboljih trenera kao i aktualnih reprezentativaca i reprezentativki. Ukoliko još niste, sve informacije pronađite ovdje i prijavite svoje male rukometašice i rukometaše.

Kao i dosad, sve utakmice sa Završnice 1. HRL U12 (Ž) bit će u livestreamu na našem YouTube kanalu, dok će fotografije biti dostupne na Photodecku HRS – a.

Prethodni članakPaket24 Premijer liga: Izjave nakon susreta Nexe – PPD Zagreb
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Svi prvaci Hrvatske