Seniori: Duvnjak, Cindrić, Karačić & društvo trebaju vašu podršku

1385

Nepunih šest mjeseci nakon slavlja protiv Finske i odlaska na Svjetsko prvenstvo 2023. godine u Poljsku i Švedsku, hrvatska muška rukometna reprezentacija ponovno se vraća u varaždinsku Arenu. Ovoga puta, tu počinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. godine kojem će domaćin biti Njemačka. Prvi susret  Hrvatska igra protiv Grčke, 12. listopada 2022. godine, u 18:00 sati.

I evo, samo sat vremena nakon što je izbornik reprezentacije Hrvoje Horvat objavio popis igrača za taj susret, Hrvatski rukometni savez pustio je u prodaju i karte za ogled u Varaždinu. Hrvatska će nastupiti u svom najjačem sastavu s Domagojem Duvnjakom na čelu kao kapetanom, ali i svim ostalim svojim zvijezdama: Lukom Cindrićem, Igorom Karačićem, Davidom Mandićem, Ivanom Čupićem, itd,itd…

Cijena karata je ista kao i proljetos protiv Finske – tribine iza vrata su 50 kn, centralne tribine 70 kn, a teleskop tribine uz teren 100 kuna. Ne sumnjamo da će pravi prijatelji rukometa i ovoga puta biti uz našu reprezentaciju i pomoći joj da kvalifikacije otvori pobjedom. Grčka nije nimalo naivan suparnik, o čemu svjedoči i dvostruka pobjeda protiv Bosne i Hercegovine u doigravanju za SP 2023. godine.

Zato požurite i nabavite svoju kartu na vrijeme. Ulaznice je moguće kupiti online u sustavu Ulaznice.hr putem linka ovdje. Na dan susreta, blagajne u varaždinskoj Areni bit će otvorene od 15.00 sati.

 

 

Prethodni članakJuniori: Prvo okupljanje pod novim izbornikom
Sljedeći članakEHF Europska liga: Podvig Nexea i osiguran novi nastup u skupinama EL