EHF EURO 2022: Poznat prvi pobjednik, kreće drugi krug kviza

259

S prvim krugom natjecanja na EHF EURO 2022, završen je i prvi krug našeg kviza koji smo ponudili na aplikaciji Hrvatskog rukometnog saveza. Vaš je odaziv bio sjajan. Gotovo 600 vas je odgovorilo točno na svih deset postavljenih pitanja. Pobjednik je samo jedan, i to onaj koji je prvi odgovorio točno. On je Jan Kos. Čestitamo!

Njemu pripada rukometna lopta Molten s kojom se igra jako mnogo velikih svjetskih  natjecanja, ali i gotovo sve veće nacionalne lige. Među njima su i Paket24 Premijer liga, odnosno 1. hrvatska rukometna liga za žene. Lopta će ovih dana putem HP Expressa stići na njegovu adresu.

Istodobno, s današnjim danom počinje drugi krug kviza na našoj aplikaciji. Trajat će do 16. studenog u ponoć, odnosno do kraja drugog kruga natjecanja na EHF EURO 2022. godine. Ponovno ćete imati deset pitanja i mogućnost da osvojite jednu vrijednu nagradu. Ovoga puta to će biti dres ženske rukometne reprezentacije. Isplati se zaigrati.

Za sve one koji još ne znaju, Hrvatski rukometni savez je proljetos tijekom Festivala rukometa pokrenuo svoju aplikaciju. I vi je možete imati, a to znači biti među prvima koji će saznati sve najnovije vijesti iz svijeta rukometa, ali i igrati se s nama. Sve što trebate je kliknuti na Google play ili App store, upisati „Hrvatski rukometni savez” i instalirati aplikaciju.

 

 

Prethodni članakPaket24 Premijer liga – Liga A: Gorica neokrznuta kroz Kaštela
Sljedeći članakEHF EURO 2022: Jedno poluvrijeme nije bilo dovoljno za pobjedu protiv domaćina